Services

Staalconstructies

MW Staalbouw  is de staalconstructie specialist voor nieuw- en verbouw. In Nederland staan tal van gebouwen die rusten op een staalconstructie gerealiseerd door MW Staalbouw. Al sinds de oprichting van het bedrijf levert MW Staalbouw staalconstructies voor de nieuw- en verbouw en is dan ook een gevestigde naam binnen de branche met wel meer dan 30 jaar ervaring!

MW Staalbouw is sterk in de samenwerking met de klant. Vanaf het begin van een project is het contact aanwezig en wordt alles doorgenomen. Ook kan er zo in een vroeg stadium een prijs worden afgesproken.

MW Staalbouw houdt zich vooral bezig met de het realiseren van staalconstructies voor de hallenbouw, agrarische bouw en kleine constructies. MW Staalbouw heeft al vele projecten succesvol afgerond en is dus een zeer betrouwbaar bedrijf als het gaat om staalconstructies.

 

Agrarisch

MW Staalbouw levert ook staalconstructies voor de agrarische sector. Hiermee hebben we veel  ervaring opgedaan met betrekking tot de bouw van o.a. ligboxenstallen, varkensstallen, kippenstallen, werktuigenbergingen en aardappelbewaarplaatsen. MW Staalbouw levert en monteert de staalconstructie en eventueel de betonwanden, gordingen en wandregels. Voor voorbeelden van agrarische gebouwen gerealiseerd door MW Staalbouw kunt u kijken bij de projecten.

 

Hallenbouw

Voor de hallenbouw kan MW staalbouw u twee soorten constructies leveren. Namelijk de constructie met  plat dak en de constructie met hellend dak.

Een veel aangevraagde constructie voor de hallenbouw is de constructie met plat dak. MW Staalbouw heeft veel ervaring met produceren, leveren en monteren  van staalconstructies met platte daken. De staalconstructie is opgebouwd uit portalen die staan op een bepaalde stramienmaat. Op de stalen dakliggers wordt een stalen dakplaat gemonteerd. De dakbedekking met isolatie worden vervolgende op deze stalen dakplaat geplaatst.

De constructie met hellend dak wordt voor de hallenbouw minder toegepast, maar ook hiermee heeft MW Staalbouw de nodige ervaring. Bij de hellende daken wordt de constructie gekenmerkt door de toepassing stalen drieschanierspanten met hierover de koudgewalste staalprofielen. Op de staalprofielen monteert MW Staalbouw de dakplaten of dakpanelen.